1 יוצקים לסיר בינוני כשני סנטימטרים מים ומרתיחים על אש קטנה.
2 יוצרים אמבט אדים ומניחים על גבי הסיר קערה.
3 ממיסים בקערה את השוקולד, החמאה והמים לתערובת אחידה תוך כדי ערבוב. מכבים את האש ומצננים את התערובת עד שמגיעה לטמפרטורת החדר.
4 מערבבים את הברנדי לתוך תערובת השוקולד.
5 מערבבים קלות בעזרת מטרפה את החלמונים.
6 יוצקים את החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים היטב.
7 מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות גבעות קצף רכות.
8 מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים עד שנוצר קצף רך אך יציב.
9 מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.
10 יוצקים לקעריות ומצננים במקרר.