מאפה טלה ממולאמעטפת פריכה של עלי פילו במילוי משובח של בשר טחון![]()
צילום: יחסי ציבור
|
המצרכים (6 מנות):
למילוי
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל וכשמזהיב מוסיפים את הבשר. מטגנים את שני המרכיבים יחדיו ומערבבים תוך כדי הבישול. 2 מוסיפים את התבלינים, ומבשלים עד לסגירה מלאה של הבשר. 3 מערבבים ומורידים מהאש. 4 חוצים עלה פילו לשניים, מניחים במרכזו את הבשר (במשקל 120 גרם), ועוטפים לצורה של ריבוע. 5 הכנת המנה: מניחים במגש את מנת המאפה, משמנים, מטבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור. מחממים במשך 4 דקות, ובמקביל משרטטים עיגול עם הטחינה הגולמית על צלחת ההגשה. מזליפים בצורת שתי וערב את הסיליאן, ומפזרים פיסטוקים מעל לצלחת. מניחים את המאפה במרכז הצלחת ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|