1 . מדליקים את גריל התנור. מניחים בתבנית את נתחי העוף ומציבים אותה קרוב ככל האפשר לגריל. מזהיבים את העוף כ-5 דקות מכל צד. מוציאים.
2 בסיר גדול מחממים את שמן הזית ומזהיבים את הבצל כ-5 דקות. מוסיפים את הפפריקה ואפשר גם קימל, מערבבים ומטגנים 5 דקות על אש בינונית. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד מספר דקות, מוסיפים את העגבניות ואת המרק ומביאים לרתיחה.
3 . מוסיפים את העוף ומביאים שוב לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה. להגשה, מניחים בצלחות את העוף עם הירקות והרוטב, ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.