1 מערבבים את מרכיבי הצ'אק צ'אק יחדיו עד קבלת בצק רך.
2 מרדדים במכונת פסטה לאטריות רחבות.
סירופ סוכר:
1 מביאים לרתיחה את הסוכר, המים והלימון, מנמיכים מעט את האש וממשיכים לבשל 35 דקות עד הסמכה.
2 במקביל שוברים גס אגוזים ופיסטוקים.
3 מטגנים את האטריות בשמן עמוק עד להזהבה ומוציאים לנייר סופג.
האיחוד:
1 מערבבים בקערה את האגוזים והפיסטוקים יחד עם האטריות המטוגנות.
2 יוצקים את כל סירופ לקערה, מערבבים בעדינות ומוציאים כשכל האטריות עטופות בסירופ.
3 מסדרים בצלחת ומגישים.