1 משחימים את הבצל הקצוץ (לא את כולו, משאירים קצת בצד לתוספת להגשה) עם המרגרינה בסיר.
2 מוסיפים את הגזר המגורד עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים את האורז, מנמיכים את האש ומערבבים למשך כמה דקות עד שהאורז מושחם.
3 מוסיפים מים (עד כיסוי בגובה של ס"מ מעל האורז) ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה מאד, מכסים במגבת ובמכסה ומבשלים למשך 15 עד 20 דקות נוספות.
4 קולים את הצימוקים והשקדים קלות בשמן זית ומוסיפים מעט בצל.
5 להגשה מפזרים את תערובת השקדים והצימוקים על האורז.