הטורטיות:
1 לשים את כל המרכיבים יחד ונותנים לבצק לנוח ל-20 דק'.
2 מרדדים לטורטיות עגולות, קולים על מחבת עד להזהבה (מכל צד).
הליצ'יסלואו:
1 מערבבים יחד את כל מרכיבי הליצ'יסלואו ומבשלים כ 10 דק' עד לריכוך.
2 מרסקים בבלנדר ומערבבים עם המיונז, צרור הכוסברה הקצוץ, שתי שיני השום ומיץ הלימון.
3 מערבבים את הכל עם הכרוב והגזר.
נאגטס:
1 טוחנים את הקורנפלקס, השקדים, השומשום והסוכר בבלנדר לקבלת תערובת פירורית.
2 טובלים כל נתח פרגית בקמח, בביצה ולבסוף בתערובת הפירורים.
3 מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת גוון חום.