1 מפשירים את ריבועי הבצק כמה שעות במקרר, עד שהם רכים וגמישים.
2 מחממים תנור ל-170 מעלות.
מתכונים לראש השנה
3 חותכים כל ריבוע בצק לשני משולשים, מורחים עליהם שכבה דקה של נוטלה ומפזרים כמה שוקולד צ'יפס ושבבי שקדים בודדים.
4 מגלגלים את משולשי הבצק לצורה של רוגלך ומסדרים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה כשהקצה פונה כלפי מטה. שומרים על רווחים בין הרוגלך, כי הם יגדלו בהרבה באפייה.
5 טורפים את הביצה בקערה קטנה ומברישים את הרוגלך.
6 אופים כ-15 דקות, עד שהרוגלך זהובים, ומגישים.
* לגיוון: ניתן להשתמש בריבועי הבצק ללא חיתוך למשולשים (ראו תמונה למטה), ניתן להכין את הרוגלך מיריעה גדולה של בצק עלים ואפילו מבצק מלאווח קפוא.
ככה הם נראים כשלא חוצים את ריבועי הבצק | צילום:
גיל גוטקין, mako אוכל