1 טוחנים בננות ומערבבים עם חצי מכמות הסוכר ועם מיץ הלימון.
2 מקציפים חלבונים עם החצי השני של הסוכר ומקפלים פנימה.
3 מקציפים שמנת מתוקה ומקציפים.
4 מעבירים לשק זילוף ומזלפים לסיליקון ספרה (עיגול). מניחים מקל סוכרייה באמצע ומקפיאים ל-2-3 שעות.
5 מכינים את הציפוי: ממסים את השוקולד ומערבבים עם השמן והסוכריות הקופצות. מחלצים את הפרפה מהסיליקון וטובלים בשוקולד. מקררים להתייצבות.
6 מגלגלים את הפרפה המצופה בשיערות הסבתא.
לכל מתכוני כולם אופים עכשיו