1 חותכים לוף לפרוסות דקות ומטגנים.
2 מצמצמים רסק תפוחים עם שמן זית ומרווה. מניחים בצד.
3 מקמטים את ניירות האפייה לכדורים ואז פורמים אותם לדפי אפיה קעורים ומקומטים. הם יהיו תבניות האפייה של הלחמנייה.
4 לתוך כל קערת נייר סוחטים זרעים מ ½ עגבנייה.
5 מכדררים מבצק הפוקאצ'ה 6 כדורים שקוטרם כמחצית הקוטר של כדור טניס.
6 מניחים לבצק לתפוח בתוך תבניות הנייר, מעל זרעי העגבניות, עד שיכפילו את נפחם, כ 15-20 דקות.
7 מניחים על ראש הכדור התפוח, פרוסת עגבנייה, פרוסת בצל, 2 עלי מרווה, ממליחים במלח ים גס ובוזקים מעל כמה טיפות שמן זית.
8 מוזגים לכל תבנית אפייה עגולה, מעט מים, שגובהם יהיה כ 3 מילימטר מעל לקרקעית התבנית. אופים בתנור על 180 מעלות עד להזהבת הבצק.
להרכבת המנה:
1 על הלחמנייה, מניחים את ההמבורגר, עליו את העגבנייה הצלויה ואת רסק התפוחים ולבסוף את ביצת העין.