1 מערבבים את מרכיבי מלית הבשר, מתבלים ומניחים בצד לאיחוד טעמים.
2 קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לרוחב בצורה הבאה: חתך ראשון בעובי של חצי ס"מ, אבל לא חותכים עד הסוף, אלא רק 3/4 מהדרך. החתך הבא, גם בעובי של חצי ס"מ, אבל ממשיך עד הסוף. חתך אחרון לא עד הסוף, ומיד אחריו חתך שלם. מקבלים זוגות של פרוסות תפוחי אדמה שמחוברים בבסיס.
3 ממליחים את פרוסות תפוחי האדמה ומניחים בצד לכמה דקות.
4 שוטפים את הפרוסות מהמלח ומתחילים למלא בתערובת ברווח שנוצר בין שתי הפרוסות המחוברות בבסיסן.
5 דוחסים כמה שיותר מילוי והתוצאה המתקבלת היא מין משולש: בקודקוד, פרוסות תפוחי האדמה מחוברות ביניהן, ובצד השני, הבסיס של המשולש הוא המילוי הרחב של הבשר.
6 מכינים את הבלילה: טורפים את הביצים, מדללים עם קצת מים, מוסיפים רסק עגבניות ומתבלים.
7 מפזרים קמח על צלחת שטוחה, ומתחילים לקמח את פרוסות תפוחי האדמה הממולאות (שתהיינה מצופות היטב מכל צד).
8 מחממים שמן במחבת, טובלים כל זוג פרוסות תפוחי אדמה בבלילת הביצים ומניחים במחבת. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים כולל הצד של המילוי.
9 מוציאים את הפרוסות המטוגנות למגש גדול, וזורים מעט קינמון משני הצדדים (עושים זאת מיד כשהפרוסות יצאו מהמחבת, הקינמון נספג בהן ומעשיר את טעמן).
10 מכינים את הרוטב: מטגנים את השום הכתוש במעט שמן, מוסיפים כף מים כדי שהשום לא ייחרך ויהפוך מריר.
11 מוסיפים את רסק העגבניות ואת העגבניות המרוסקות, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה.
12 מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בסיר, רצוי בסיר רחב בשכבה אחת.
13 מוסיפים לתבשיל מים רתוחים עד לרמה של כיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים לפחות.