המצרכים (4 מנות):ל-12 קבבונים:
לרוטב:
לסלט הרימונים:
אופן ההכנה:1 קוצצים את הדגים לחתיכות קטנות (אם עושים את זה במעבד מזון יש להיזהר לא להפוך את הדג למשחה). 2 מוסיפים לדגים הקצוצים בצל מגורד, פטרוזיליה וכוסברה, צנוברים, שום קצוץ וגרידת לימון, כמון ופירורי לחם. מערבבים ומכניסים למקרר לפחות לשעה. 3 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה בספריי שמן. יוצרים קבבים על מקלות הקינמון ומסדרים בתבנית. 4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 10 דקות. 5 לרוטב יוגורט: מערבבים את כל המרכיבים. 6 לסלט: מערבבים גרגרי רימון, פרוסות אגס, רוקט, פטרוזיליה וכוסברה. 7 מערבבים את השמן, מיץ הלימון והסילאן ושופכים על הסלט. * נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |