1 מכניסים לקערה את כל מרכיבי תערובת הקציצות, יוצרים קציצות עגולות גדולות (קוטר 6-7 ס"מ).
2 מצפים כל קציצה בקמח ואז בביצה ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג.
3 טובלים את פרחי הכרובית בקמח, בביצה ומטגנים עד להזהבה מכל הכיוונים. מניחים על נייר סופג.
4 מטגנים בסיר את הבצל המגורד עד שהופך לשקוף ומוסיפים את העגבניות המרוסקות. מבשלים כ-6-8 דקות על אש בינונית גבוהה עד להסמכת התערובת.
5 מוסיפים את הכמון, הכורכום המלח והפלפל, מערבבים ומטגנים עוד 2-3 דקות עד שהתערובת הופכת סמיכה וצבעה כתום עז.
6 מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
7 ממקמים בסיר את הכרוביות ואת הקציצות ומוודאים שהמים מגיעים לחצי גובה הכרובית.
8 מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עוד כ-35-45 דקות (יש לנער את הסיר מדי פעם מצד לצד).
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה