1 מערבבים בקערה את המיונז, החרדל והפפריקה.
2 מחממים מחבת פסים, משמנים ומתבלים את האנטריקוט. צורבים אותו היטב כ-2-3 דקות מכל צד עד לדרגת עשייה מדיום.
3 מוציאים את האנטריקוט ונותנים לו לנוח בצלחת 4-5 דקות. את הנוזלים שניגרים מהבשר במהלך המנוחה מוסיפים לקערת המיונז ומערבבים היטב.
4 קולים את הלחמנייה בתנור חם (180 מעלות) כ-3 דקות או עד לדרגת הפריכות הרצויה.
5 להגשה: מורחים שכבה נדיבה של המיונז, פורסים את הסטייק לפרוסות יפות ומסדרים בכריך, ומלמעלה מסדרים פרוסות עגבנייה ורוקט.
* את האנטריקוט אפשר להחליף בשייטל.