להכנת הבצק:
1 מערבבים במיקסר את הקמח, הביצה, וודקה, מלח ושמן. מוסיפים בהדרגה את המים עד לקבלת בצק אחיד (לא רך ולא קשה).
2 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים בצד למשך חצי שעה.
לכיסונים והמילוי:
1 להכנת המילוי: מערבבים היטב בקערה את הבשר, השומן והבצל. מתבלים לפי הטעם.
2 מרדדים את הבצק על משטח מקומח עד לעובי 3 מ"מ.
3 קורצים עיגולים (בעזרת קערית או רינג) שקוטרם 10 ס"מ.
4 במרכז כל עיגול מניחים כף גדושה מתערובת הבשר.
5 מקפלים את קצוות העיגול כלפי מעלה בצורת מניפה/אקורדיון. את כל הקיפולים תופסים יחד וסוגרים מלמעלה.
6 בסיר עמוק מרתיחים מים עם מעט שמן וכפית מלח. כשהמים רותחים, מכניסים את הכיסונים כך שהשקיק למטה והסגירה כלפי מעלה.
7 לאחר שהכיסונים צפים יש לבשל עוד כ- 15-20 דקות.
להכנת הרוטב:
בסיר קטן, מרתיחים כוס ממי הבישול של הכיסונים, מוסיפים את השום הכתוש ואת הפלפל.
מוזגים מעל הכיסונים ומגישים.