1 מקלפים את התפודים וחוצים לשניים, בדיוק במרכז. מעבירים לסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה.
2 מנמיכים את האש כך שהרתיחה תהיה עדינה, מכסים את הסיר ומבשלים את התפודים כ-30 דקות, עד שמזלג ננעץ בהם בקלות.
3 מועכים את התפודים בממחה רגיל או כמו בתמונה, מוסיפים את החמאה ומועכים עד שהיא נטמעת היטב. אם התפודים התקררו בינתיים, אפשר להדליק מתחת לסיר אש קטנה.
4 מוסיפים את החלב החם ומערבבים מעט בעזרת מטרפה. ממליחים אם צריך.
כל הטיפים לפירה המושלם מחכים לכם כאן