ספגטי סלק ועשבי תיבולמתכון פשוט ויפהפה שהאורחים לא יאמינו כמה מעט זמן לקח לכם להכין. ספגטי לעולם ורוד יותר![]()
צילום: איתיאל ציון, יש מקום בעיר התחתית, הוצאת LunchBox
|
הסלק המופיע במתכון אפוי בתנור כשהוא עטוף ברדיד אלומיניום - 200 מעלות, שעה וחצי והוא אמור להיות רך. האפייה תוציא ממנו הרבה יותר טעם מבישול.
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מכניסים את כל החומרים, למעט המלח וגבינת הצאן, למעבד מזון. מעבדים קצרות - לוחצים ומרפים, כדי שלא תתקבל משחה. ממשיכים בפעולה עד שכל החומרים קצוצים היטב. טועמים וממליחים במידת הצורך. 2 מסננים את הפסטה בלי לנער ומעבירים לקערה. מחממים מחבת גדולה, יוצקים לתוכה את תערובת הסלק ומחממים על אש בינונית במשך כ־2 דקות. מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב. מוסיפים את הגבינה, מערבבים ומגישים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|