1 מרתיחים על הכיריים סיר גדול עם הרבה מי מלח. מכניסים את האורז ומבשלים כ-10 דקות. מסננים.
2 ממיסים את החמאה במחבת ומאדים בה שום, בצל, ג'ינג'ר, מלח ופלפל. מטגנים תוך ערבוב כמה דקות.
3 מוסיפים את הפירות היבשים, קליפת התפוז, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומטגנים עוד דקה. מוסיפים לאורז ומערבבים.
4 מערבבים את היוגורט עם הזעפרן והחלמונים. מוסיפים אורז וכוסברה ומערבבים.
5 מעבירים את התערובת לכלי פיירקס עגול מרוח בחמאה. מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כשעה וחצי.
6 הופכים את הכלי בזהירות על צלחת הגשה. פורסים כמו עוגה.