1 מניחים בסיר את החמאה, המים והמלח, ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות עם כף עץ עד שנוצר בצק אחיד, כזה שנפרד מקצוות הסיר. ממשיכים לערבב את הבצק על האש כדקה שתיים. מכבים את האש ומניחים את הסיר בצד להתקררות של כמה דקות (אפשר גם להעביר את הבצק לקערה נפרדת). בינתיים מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.
2 מוסיפים את הביצים - אחת בכל פעם, מערבבים נמרצות עד שכל ביצה נטמעת בבצק. זה ייראה כאילו הבצק מתפרק לגושים, אך הוא ייתאחד מחדש עם הערבוב. אפשר לעשות את הפעולה הזו גם בעזרת מיקסר עם וו גיטרה.
3 מוסיפים את הגבינה המגוררת ומערבבים.
4 מעבירים כדורי בצק לא גדולים מדי אל תבנית מרופדת בנייר אפייה. אפשר להשתמש בשק זילוף עם צנתר רחב ואפשר גם להשתמש בשתי כפיות או כפות. אם יש בליטות ושפיצים בכדורי הבצק מחליקים אותם בעזרת אצבע רטובה במים.
5 מכניסים לתנור החם ל-10 דקות. אחרי 10 דקות מנמיכים את חום התנור ל-180 ואופים עוד 10-20 דקות, עד שהן מזהיבות. מגישים כמו שהן, או במילוי גבינה למריחה או כל ממרח אחר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!