מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

שקשוקה

מתכון להכנת שקשוקה בקלות ובמהירות

|דרך האוכל עם אהרוני וגברי| פורסם18:28
שקשוקה עם יוגורט - הגשה (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • רבע כוס שמן זית
  • 2 פלפלים אדומים חריפים קצוצים גס
  • 2 פלפלים אדומים טריים חתוכים לקוביות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות פלפל-צ'ומה
  • 2 עגבניות קצוצות גס
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • חצי כפית כמון
  • 8 ביצים טריות

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת גדולה, מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים תוך ערבוב כדקה.

2מוסיפים את הפלפל-צ'ומה וממשיכים לטגן עוד כדקה.

3מוסיפים את העגבניות, התבלינים ומעט מים, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות יחד.

4שוברים את הביצים פנימה בזהירות, אחת אחת, ומבשלים על להבה נמוכה עד שהחלבון מתייצב והחלמון רך ורוטט.

* אפשר להוסיף לתבשיל לפני הוספת הביצים נקניקיות מרגז מטוגנות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il