1 מטגנים במחבת את הבצל הקצוץ. מוסיפים את הפטריות ואת נתחי הפרגית. מקפיצים קלות כ-10 דקות. מוסיפים כוסברה, מלח ופלפל ומניחים בצד.
2 לרוטב הפלפלים: קולים את הפלפלים על אש פתוחה או בתנור בחום גבוה. מקלפים וטוחנים היטב בבלנדר עם השום. מסננים.
3 מניחים ניילון נצמד על משטח העבודה. מניחים עליו ערימה של שערות קדאיף (בערך בגודל של כדור קטן). מעל מניחים את תערובת הפרגיות – בערך כף-כף וחצי, עוטפים את הכל עם הניילון בצורת כדור ומהדקים. פותחים בעדינות.
4 מחממים סיר עם שמן עמוק ומניחים בתוכו רינג מברזל ,שמים את כדור הקדאיף בתוך הרינג ומטגנים להשחמה.
5 מורחים על צלחת הגשה רוטב פלפלים, מניחים מעל 3-4 כדורי קדאיף ומקשטים בנבטי חמנייה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!