לקציצות:
1 טוחנים במטחנת בשר את קוביות הדגים יחד עם בצל, פטרוזיליה, שום ואת הלחם המסונן ממים. מוסיפים את הגזר המגורר ופירורי הלחם וממשיכים לטחון מעט.
2 בצלוחית נפרדת, מערבבים יחד את כל חומרי התיבול, מעבירים לתערובת הדגים ומערבבים.
3 עם ידיים משומנות, יוצרים כדורים קטנים מתערובת הקציצות. מחממים מחבת כבדה עם שמן באש נמוכה כ-7-10 דקות. מטגנים את קציצות הדגים כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לסיר עם הרוטב.
לרוטב:
1 מחממים שמן בסיר רחב. מוסיפים שום, רסק עגבניות, פלפל חריף קצוץ, פפריקה, כורכום, כמון, מלח, פלפל וסוכר ומערבבים יחדיו.
2 מוסיפים עגבניות מגוררות בפומפייה, רוטב צ'ילי מתוק ואת המים ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-5 דקות.
לאחר טיגון הקציצות, מעבירים אותן לרוטב, להמשך בישול של כ-15 דקות.