להכנת הדג:
1 מערבבים את כל חומרי הציפוי: מלח, פלפל, אגוז מוסקט וקמח.
2 מכניסים את הדג לתוך התערובת ולאחר מכן מטגנים במחבת עם שמן עמוק כ-3 דקות. לאחר הטיגון מוציאים את הדג ומניחים על גבי נייר סופג.
להכנת הפוקצ'ה:
1 מערבבים במיקסר קמח, סוכר ומלח. מפוררים את השמרים פנימה, מוסיפים את התימין וגבינת הפרמזן, ותוך ערבול איטי מוסיפים בהדרגה את השמן ואז את המים.
2 מערבלים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש (כ-10 דקות). מסיימים את הלישה באופן ידני. יוצרים כדור אחיד, מניחים בקערה ומורחים אותו במעט שמן זית. עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
3 מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 150 גרם בערך. מגלגלים לכדורים אחיד ומניחים על תבנית משומנת היטב להתפחה של 30 דקות נוספות.
4 משטיחים כל כדור למעין צלחת עגולה מעבירים למגש אפיה.
5 מערבבים בקערה את הפטריות עם השמן, התימין, שיני השום ושאר התבלינים. מסדרים את התערובת על כל פוקצ'ה לא אפויה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות עד חצי הזהבה.
6 מניחים מהגבינות בנדיבות על הפטריות וממשיכים לאפות עד הזהבה מלאה.
אופן ההגשה: במרכז הצלחת מניחים מעט מהסלט ומעל את הדג ומגישים.