1 במחבת עמוקה, מניחים את עשבי התיבול, השום ורצועות הפלפלים.
2 מערבבים בקערה חצי כוס שמן, חצי כוס מים ואת התבלינים.
3 שופכים על התערובת שבמחבת ומבשלים כרבע שעה על להבה בינונית.
4 בסיר נפרד, מניחים את העגבניות המקולפות השלמות ומבשלים על להבה בינונית ללא מכסה עד שהמים של העגבניה מתאדים. לאחר שהתאדו, שופכים מעל 2 כפות שמן, מבשלים כ- 3 דקות ומעבירים לסיר עם תערובת עשבי התיבול והפלפלים.
5 טוחנים את הפלפל הקלוי ומוסיפים לסיר.
6 מערבבים הכל ומניחים מעל את חתיכות הדגים.
7 מבשלים כרבע שעה ומגישים.