1 מרסקים את הקניסטל למחית אחידה. מתבלים במיץ לימון וזרעי כוסברה, מלח ופלפל.
2 קוצצים דק בצל שאלוט, מערבבים עם גבינה לבינה ומיץ לימון.
3 מטגנים בנטין בשמן זית עם שום.
4 מתבלים אגוזי מלבר בוואסבי, קצח ושומשום. טובלים בתערובת את הטונה מצד אחד בלבד, ומטגנים בשמן זית על מחבת חמה. פורסים ל-3 פרוסות.
5 מרכיבים את המנה: מניחים פרוסת טונה בצלחת, עליה מחית קניסטל ועלי חסה. על זה מניחים עוד פרוסת טונה, בנטין, גבינה לבנה מעורבבת עם בצל שאלוט ועגבניות שרי. סוגרים מעל בפרוסת טונה שלישית. מחזקים בקיסמים. מגישים עם סלט חסה מתובל בטריאקי, שומשום, ווסאבי וספוטה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!