1 מחממים שמן זית בסיר רחב ומשחימים את שוקי העוף. מתבלים במלח ופלפל שחור ומוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת.
2 מוסיפים לסיר בצלים, גזר, סלרי ושום ומטגנים 10 דקות עד שהבצלים שחומים.
3 מוסיפים פתיתים, ראס אל-חנות ועלי דפנה ומטגנים 3 דקות.
4 מחזירים לסיר את שוקי העוף, מערבבים בעדינות ויוצקים מים (או ציר עוף) לסיר עד כדי כיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים מכוסה 45 דקות.
5 מוסיפים אפונה, מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות.
6 מפזרים פטרוזיליה ומגישים.