המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2 מערבבים חרדל עם דבש, שום ותימין למשחה. 3 ממליחים ומפלפלים את נתח הדג ומורחים עליו את תערובת החרדל. מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה. 4 צולים בתנור החם 35-25 דקות, או עד שעשוי לטעמכם. מגישים ופורסים במקום. * לארוחה שלמה - אפשר להוסיף לתבנית תפוחי אדמה קטנים שעברו חצי בישול. *** מותג SFN ,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי. לפני הצלייה | צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכללבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד - סיר פלא |