המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 צולים בסיר עם מעט שמן את נתח הבשר עם הבצל הקצוץ, שום כתוש ומעט מלח עד להשחמה. 2 מוסיפים מעט מים ומשחימים שוב עד לקבלת גוון כהה (את הפעולה מבצעים עד להגעת הגוון הרצוי). 3 אחרי ההשחמה מוסיפים מים עד לכיסוי הבשר ומוסיפים את שאר המרכיבים. מכסים את הסיר ומכניסים לתנור. 4 כעבור שעתיים מוציאים את הבשר מקררים אותו במקרר למס' שעות, בסוף הקירור פורסים את הבשר ומוזגים מעל את הרוטב שנוצר מסביב. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|