1 ממיסים יחד על בן מארי את החמאה והשוקולד.
2 מקציפים את הסוכר והביצים על מהירות גבוהה במשך 7-10 דקות עד לקצף אוורירי ובהיר. כאשר הביצים מוקצפות והשוקולד והחמאה נמסו מזלפים את מסת השוקולד לתוך הביצים תוך כדי ערבוב. מקפלים פנימה את הקמח והאבקת אפייה.
3 בעזרת פלטה משטחים את המסה בתבנית אפייה ומפזרים את הפיסטוקים הקצוצים. אופים בתבנית תנור סטנדרטית עם נייר אפייה או סיליקון על 170 מעלות בערך 10-12 דקות.
4 לאחר האפייה מעבירים למקרר לחצי שעה וקורצים עיגולים בגודל הרצוי.
5 להכנת הגנאש (רצוי לילה קודם): מרתיחים יחד את הטרמולין, גלוקוז ואת הכמות הקטנה של השמנת המתוקה ושופכים את הכל על השוקולד.
6 מעבדים עם בלנדר מוט, מוסיפים תוך כדי את כמות השמנת הגדולה.
7 מעבירים את המסה למקרר ללילה. ביום למחרת מקציפים עם וו גיטרה ומעבירים לשק זילוף עם צנטר חלק קוטר 10 מ"מ. מזלפים את הקרם על תחתיות הבראוניז ומעבירים למקפיא לפחות ל-4 שעות.
8 מכינים את הציפוי: ממיסים את הכל יחד על בן מארי ויוצקים על הקרמבואים הקפואים.
לכל מתכוני התכנית - כולם אופים עכשיו