1 מנקים את הכבדים (מסלקים שומן וגידים).
2 קוצצים את הבצלים לקוביות קטנות.
3 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצלים להזהבה.
4 מוסיפים את הכבדים לבצל המטוגן. ממשיכים לטגן על אש גבוהה עד לשינוי הצבע. לאחר מכן מנמיכים את האש וממשיכים לטגן מספר דקות (יש לשים לב לתהליך הטיגון ולא לייבש את הכבדים).
5 בגמר הטיגון מוציאים את הכבדים, הבצל המטוגן והשמן לקערה, מוסיפים את הביצים ומועכים למרקם הרצוי.
6 מוסיפים את הבצל הקצוץ החי ומערבבים.
7 מוסיפים שמן במידה וחסר.
8 מתבלים במלח ופלפל, טועמים ומאזנים את התיבול לפי הטעם.
9 מגישים לצד הביצים הפרוסות ומפזרים במעט פפריקה.
להגשה:
מומלץ להגיש עם פרוסות לחם או חלה ומלפפון חמוץ.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (3 מנות) – כבדי עוף עסיסיים קצוצים:
אנרגיה | 428 קלוריות |
חלבונים | 44 גרם |
פחמימות | 14 גרם |
שומנים | 20 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה