המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 אופים את חתיכות הדלעת בתנור ב – 200 מעלות עד שמתרככות ומשחימות, 40-35 דקות. 2 צולים את ראשי השום בתנור בתוך נייר אלומיניום ומעט שמן כ-40 דקות עד שמשחים. 3 מכניסים את הדלעת לבלנדר ,מוסיפים מעט מציר הירקות וטוחנים היטב לקבלת מחית חלקה (במידה וצריך מוסיפים עוד קצת ציר) . 4 במקביל, מזהיבים את הבצל עם מעט שמן זית, מוסיפים את הכמון, אבקת כוסברה, כורכום, דבש וחרדל . 5 מוסיפים את שארית הציר ומבשלים יחד כ-10 דקות על אש נמוכה . 6 משלבים את גרגרי החומוס, מערבבים ומורידים מהאש . 7 מוציאים את שיני השום מקליפתם ומערבבים לתוך המרק . 8 מקשטים עם העלים הירוקים. מגישים חם. מתכונים אלו מוגשים לציבור מטעם צוות המומחים של מכון אברהמסון , המכון הוותיק בישראל עם 26 שנות הצלחה ואלפי מטופלים בגמילה מעישון מסוכר ומגלוטן וגמילה מהתמכרויות. מומחי המכון אספו בסיוע לקוחותיו מגוון רחב של מתכונים ללא גלוטן וסוכר .מתכונים אלו גובשו לספר מתכונים חדש אשר ייצא בשבועות הקרובים בשיתוף רשת צומת ספרים ויימכר בחנויות הרשת עם עשרות מנות מקוריות וטעימות. קישור לאתר המכון: http://www.abrahamson.co.il/ |