1 לסינטה: מרסקים את גרגרי הכוסברה, מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ומרסקים.
2 מורחים את נתח הסינטה ב-2 כפות שמן זית ומהדקים את התבלינים מכל הצדדים (את השאריות שומרים לסלט).
3 צורבים את הנתח מכל הצדדים במחבת חמה עם כף שמן זית. מורידים מהאש ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות – למדיום וול ל-10 דקות, למדיום רייר ל-5 דקות.
4 מוציאים מהתנור ומצננים 5 דקות. פורשים את בצק העלים ומניחים עליו את הנתח. מורחים את החרדל על הנתח מכל הצדדים ומקפלים את הבצק.
5 טורפים את הביצה, מורחים על הבצק ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות עד שהבצק מוכן.
6 מוציאים ומצננים 5 דקות.
7 לסלט: חותכים את הפטריות לרצועות. מתבלים בתבלינים שנשארו מהבשר עם כפית שמן זית. מחממים מחבת ומטגנים.
8 חותכים את החסה ומערבבים עם הפטריות המטוגנות.
9 הרוטב: שמים את שני סוגי החרדל בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון וטורפים. מוסיפים את שמן הזית בהדרגה ומערבבים היטב. מוסיפים לסלט ומערבבים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!