לריבת בצל:
1 במחבת כבדה מחממים שמן רגיל לטיגון ומשחימים את פרוסות הבצל.
2 מוסיפים פנימה את הסוכר החום וממסים קלות.
3 מוסיפים את הבלסמי והיין האדום ומתבלים במלח, פלפל,קינמון ומסמרי הציפורן.
4 מבשלים על אש נמוכה במשך 30-40 דקות עד צמצום נוזלים.
לכבדים:
1 מחממים מחבת כבדה ללא שומן באש נמוכה כ 7 דקות.
2 מוסיפים שמן ואת הבצל ומשחימים היטב.
3 מוציאים מהמחבת, מוסיפים מעט שמן ואת כבדי העוף.
4 משחימים את הכבדים כ-2-3 דקות מכל צד, ללא תיבול, עד לדרגת מדיום.
5 מוסיפים את הביצים הקשות והבצל למחבת מתבלים במלח אטלנטי ומלח רגיל, פלפל, תימין וקוניאק. מכבים את האש ומצננים קלות.
6 במטחנת בשר טוחנים את הכבדים יחד עם הביצים ותפוחי האדמה המבושלים והבצל . מערבבים היטב ומשלימים תיבול.
להרכבה:
1 בתבנית אינגליש קייק מרופדת בניילון נצמד מסדרים 1/2 משכבת הכבדים הקצוצים. מעל מניחים שכבת ריבת בצל ושוב כבדים. מקפלים את דפנות הניילון הנצמד מהדקים היטב ומניחים במקרר למשך לילה.