1 מערבבים את הקמח עם הפלפל והמלח. טובלים את הדגים בקמח המתובל, ומטגנים בשמן עמוק רותח.
2 מכינים את האיולי: טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב חוץ מהשמן. תוך כדי עיבוד המכונה, מזלפים את השמן באיטיות, עד לקבלת מרקם סמיך.
3 מכינים את הסחוג: כותשים את כל מרכיבי הסחוג במכתש ועלי, עד למרקם רצוי.
4 מכינים טחינה: מערבבים את כל מרכיבי הטחינה.
5 מכינים סלט בצל: מערבבים את כל חומרי הסלט.
6 מכינים את הסרדינים: מערבבים את כל החומרים חוץ מהדגים. שמים כף מלית בין כל שני סרדינים ומהדקים. טובלים בקמח, ביצה ופירורי לחם (כמו שניצל) ומטגנים.
מגישים את הסרדינים בפיתה - שמים סרדין מעט טחינה, סחוג וסלט בצל, יחד עם ומעט עגבניות חצויות. מניחים בנייר עיתון מגולגל ומגישים עם איולי בצד.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!