המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים את הבצק עד שהוא מתאחד, אך לא יותר מדי כדי לא לאבד את הפריכות. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה. 2 מרדדים את הבצק המקורר על משטח מקומח וקורצים עיגולים. קוטרם של העיגולים צריך להיות גדול יותר מאלו של תבנית שקעים רגילה (תבנית מאפינס). 3 הופכים תבנית שקעים ומשמנים אותה קלות (מבחוץ, מהצד של הבליטות). 4 מניחים את עיגולי הבצק על הבליטות של התבנית ההפוכה, מהדקים מעט על מנת ליצור קערית ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. 5 מחכים לצינון מלא לאחר האפייה ומחלצים את הקעריות. מגישים לארוחת ערב, בראנץ' או אירוח וממלאים מה שאוהבים: סלט, חביתת ירק, טונה, גבינה ועוד. * מהמתכון יוצאות 8-10 יחידות. * לבלוג של אינס שילת ואפיק גבאי >> בשבוע שעבר הכנו מיני בראוניז בציפוי שוקולד>> בואו לפייסבוק שלנו, טעים שם |