1 מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון, עד לקבלת כדור בצק.
2 מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים מכל מחצית גליל בקוטר 3 ס"מ. מגלגלים בשומשום, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4 מוציאים את הגלילים מהמקפיא ובעזרת סכין חדה פורסים לעיגולים בעובי 1/2 ס"מ (אם הבצק שהה במקפיא יותר משעה, ממתינים כ-5 דקות כדי שיתרכך מעט ואז פורסים). מסדרים בתבניות.
5 אופים 20-15 דקות, עד להזהבה קלה.
6 מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!