למילוי הרביולי
1 מקלפים תפו"א וחותכים לקוביות של ס"מ אחד. מבשלים במים ומלח עד שתפו"א כמעט מבושלים לגמרי (90%). רכים אך לא מפוררים. מוסיפים שמן זית ומערבבים.
2 במחבת מחממים שמן זית, מוסיפים מרווה וקצת מלח ומטגנים את תפו"א עד להזהבה.
3 קורעים בידיים כמה שיותר סוגי פטריות. מחממים מחבת, מוסיפים חמאה ואז את הפטריות. מערבבים עד להזהבה ואז מוסיפים את היין. מצמצמים עד להעלמות היין.
4 מחברים את 2 המסות, תפו"א והפטריות למחבת אחד (להבה בינונית). מוסיפים שמנת. מצמצמים עד למרקם נעים ואחיד.
בצק הרביולי
1 מנפים את הקמח. ממוללים ענף מרווה עם הקמח ואז מוציאים את המרווה.
2 מכינים סיר אידוי כפול: בסיר התחתון מוזגים מים רותחים בגובה של כ-4 ס"מ. מעל הסיר התחתון מניחים קערת ערבוב.
3 שמים בקערת הערבוב את הכוס של קמח, מוזגים לתוכה כוס אחת של מים וכף אחת של שמן זית.
4 בעזרת כף עץ מערבבים את תערובת הקמח עד שצבעה מתכהה ומרקמה מקבל גוון מרקם של קרם.
5 מחלצים את הבצק המבושל מקערת הערבוב ולשים אותו בין הידיים עד שהוא מתקרר מעט ומרקמו רך, חלק ואחיד.
6 מניחים את הבצק בקערת ערבוב נוספת.
7 שוברים לתוכו ביצה ומערבבים בידיים עד למרקם אחיד.
8 מוסיפים כוס קמח מנופה ומערבבים עד להטמעות הקמת בתערובת הבצק. מחלצים את הבצק מן הקערה ולשים בין כפות הידיים עד לקבלת מרקם אחיד, חלק ודביק.
9 עוטפים את הבצק בניילון נצמד. מניחים ל-10 דקות במקרר.
10 מוציאים מן המקרר ומשטחים על משטח מקומח לעובי דק ככל הניתן.
11 קורצים עיגולים. מניחים את המילוי במרכז העיגול. מניחים שיח פטריות שיבצבץ מן הרביולי שנסגר בין אצבעות הידיים.
12 מרתיחים סיר עם מים רותחים ממולחים בכפית מלח.
13 שולקים בתוכם את הרביולי עד שהם צפים. ממתינים כדקה. מסננים מן המים ומניחים בצלחת.
רוטב פטריות שחור
1 בעזרת כף מגרדים את פנים הפטרייה החום שחור. אוספים בצלחת לכמות של 2-3 כפות.
2 מחממים מחבת. מוסיפים את החומר החום.
3 מנמיכים ללהבה בינונית נמוכה. מבשלים תוך ערבוב כ-2 דקות. ממליחים. מכבים אש.
להרכבת המנה
1 מוזגים לתוך צלחת פסטה שלולית של הרוטב השחור. מעליו מניחים את הרביולים. מפזרים בניהם מעט ממילוי הפטריות-תפו"א. בוזקים מעט שמן זית.