1מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי. משמנים תבנית אפייה מרובעת 20*20.
2 מתחילים עם הבצק: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר חום עד לאיחוד. מוסיפים קמח ושקדים (אם רוצים) ומערבבים עד לקבלת פירורים אחידים ודביקים.
מתכונים לשבועות
מתכונים לעוגות גבינה
3 מעבירים שני שליש מפירורי הבצק לתחתית התבנית ומהדקים היטב בשכבה אחידה וישרה. אפשר להיעזר בכף. אופים 15-20 דקות, עד הזהבה קלה. מצננים כ-20 דקות.
4 המלית: מקציפים במיקסר גבינת שמנת כמה דקות על מהירות גבוהה, עד שמתקבלת קציפה של גבינה סמיכה. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף על מהירות גבוהה.
5 מוסיפים את הגבינה הלבנה, הפודינג, הביצים ותמצית הווניל, וממשיכים להקציף עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. מוודאים שלא נשארו גושים בתחתית הקערה.
6 מוזגים את הבלילה על התחתית האפויה, ומפזרים את פירורי הבצק ששמרנו בצד.
7 מנמיכים את חום התנור ל-170 מעלות ומכניסים את העוגה לאפייה של 40-50 דקות, או עד שהחלק העליון מזהיב.
8 מצננים ומעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות.
למתכון המלא בבלוג של עדיקוש
חג שמח.