1 משרים את הכבדים ביין אדום למשך שעתיים.
2 קולפים אבוקדו ומועכים היטב. מתבלים בלימון, מלח ופלפל.
3 קולפים תפו''א ובטטה מתוקה, פורסים דק דק ע''י קולפן. מכניסים אותם לשמן חם ומטגנים. מוציאים וסופגים שמן מיותר.
4 להכנת המטבל סוחטים לימון לתוך קערה קטנה, קוצצים מעט פטרוזיליה וכותשים לתוכה 2 שיני שום.
5 צולים את הכבדים ומסדרים את המנה על צלחת באופן הבאה: מניחים על צלחת את מחית האבוקדו, עליו את הכבדים ובצדדיו את הצ'יפסים הדקים. מזגגים את המטבל בצידי הצלחת.