1 עוטפים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד.
2 קולים את פרוסות החצילים על מחבת פסים עם מעט שמן זית.
3 מסדרים את פרוסות החצילים לרוחב בתבנית. (כ – 5 פרוסות זו לצד זו).
4 חותכים את קוביית הפטה לקוביות קטנות, מעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים את גבינת העיזים למריחה והזעתר ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
5 מסדרים את העגבניות הלחות בתבנית על החצילים.
6 מעבירים מחצית מכמות תערובת הגבינה לתוך התבנית עם החצילים והעגבניות ומשטחים היטב.
7 מניחים 2 פרוסות חציל נוספות לאורך התבנית מעל לתערובת הגבינה ועליהן שכבה נוספת של תערובת הגבינות ומהדקים היטב.
8 מניחים שתי פרוסות חציל נוספות, סוגרים את דפנות הניילון על תחתית הטרין ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות.
9 מערבבים בקערית את שמן הזית והפפריקה ומברישים את הטרין לפני ההגשה.