1 מטגנים ביחד את הבצל והבשר.
2 חותכים את הגזר והעגבנייה לקוביות קטנות ומטגנים בנפרד. כשהגזר מתרכך מוסיפים לתערובת הבשר ומתבלים.
3 חותכים את החצילים לחתיכות קטנות, מערבבים עם ביצה טרופה, מצפים בקמח ומטגנים בשמן עמוק.
4 מערבבים את החצילים עם תערובת הבשר.
סימון תזונתי עבור מנת הגשה:
אנרגיה |
2152 קלוריות |
חלבונים |
153 גרם |
פחמימות |
99 גרם |
שומנים |
128 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית הראשונה של העונה החדשה