1 מחממים תנור ל-180 מעלות. מחממים בסיר גדול את שמן הזית ומזהיבים את קוביות ההודו כ-5 דקות. מעבירים לצלחת.
2 מוסיפים לסיר את הגזר, הבצל, הסלרי והלפת ומזהיבים כ-5 דקות.
3 מחזירים לסיר את ההודו ומוסיפים את הקמח, מערבבים היטב כדי שלא ייווצרו גושים ומוסיפים את העגבניות והמרק. מבשלים 4 דקות, מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית חסינת חום.
4 . מסדרים על התבשיל את פרוסות תפוחי־האדמה בשורות חופפות כרעפים. מפזרים מעט מרגרינה על תפוחי־האדמה ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ברדיד כסף ואופים כשעתיים עד שעתיים וחצי, עד שתפוחי–האדמה מתרככים; ב-45 הדקות האחרונות מוציאים את רדיד האלומיניום ומניחים לתפוחי־האדמה להשחים.