1 מכניסים לסיר את ציר העוף, חלב הקוקוס, שורש הגלנגל, הלמון גראס, הצ'ילי, הבצל הקצוץ וקליפת הליים. מביאים לרתיחה, מקטינים את האש ומבשלים 10 דקות.
2 מסננים את חומרי הטעם (השורשים, הבצל והקליפה) מתוך הנוזלים תוך כדי לחיצה וסחיטה דרך מסננת.
3 למרק המסונן מוסיפים את בצלי השאלוט, הפטריות ועגבניות השרי ומבשלים במשך 5 דקות.
4 מוסיפים את קוביות העוף ומבשלים במשך 8 דקות עד שהן עשויות (לא יותר מידי כדי שלא יתייבשו).
5 מוסיפים את רוטב הדגים ומיץ הליים או לימון. טועמים ומשפרים תיבול. אם חסרה מליחות, מוסיפים רוטב דגים. אם חסרה חריפות, מוסיפים פרוסות דקות של פלפלון צ'ילי.
6 מוסיפים את הכוסברה הקצוצה והבצל הירוק הקצוץ ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!