1 לקוביות השוקולד: ממיסים את השוקולד עם החמאה והנס קפה.
2 מקציפים את הביצים עם הסוכר.
3 מערבבים בקערה נפרדת את אבקת השקדים, הקקאו והמלח, ומוסיפים את תערובת השוקולד המומס.
4 מערבבים עם הביצים המוקצפות ולבסוף מוסיפים את אגוזי הלוז ומערבבים קלות.
5 מרפדים את התבנית בנייר אפייה ושופכים את התערובת. מעבירים למקרר לצינון.
6 אופים את העוגה 15 דקות בתנור שחומם לראש ל-170 מעלות.
7 מכינים את הקרם: מחממים את השמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה, ומוסיפים את השוקולד, הליקר והנס קפה. מצננים.
8 לאחר שהעוגה התקררה מורחים עליה את הקרם. מעבירים למקפיא לכמה שעות.
9 מוציאים מהתבנית וחותכים על קרש חיתוך לריבועים, או לכל צורה שרוצים. מחזירים לאחסון במקפיא.
* אפשר לקשט את הקרם בשוקולד לבן או במקופלת.
* יש להוציא את הקוביות מהמקפיא כרבע שעה לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!