1 הכנת מנגולד חומוס: מטגנים את הכרישה במעט שמן זית עד לריכוך ומוסיפים את גרגירי החומוס ומקפיצים (רצוי במחבת טפלון), מתבלים במלח, פלפל וכמון ולפני ההוצאה מוסיפים את הלימון הכבוש.
2 הכנת חריימה בורי: צורבים את הדגים על מחבת טפלון עם מעט שמן זית משני הצדדים עד להשחמה ומוציאים.
3 מטגנים באותה מחבת את השום ומוסיפים את שאר המרכיבים, כוס מים ואת הדגים. מביאים לרתיחה. משלימים טעם במידת הצורך. מבשלים כ-5 דקות על להבה נמוכה עם מכסה.
4 הרכבת המנה: מסדרים פילה אחד על הצלחת כשהעור כלפי מטה ומעליו שמים את המנגולד והחומוס. לבסוף, מכסים עם פילה נוסף כשהעור כלפי מעלה.
>> כל המתכונים לראש השנה