להכנת הבצק:
1 בקערת מיקסר, לשים בוו גיטרה את הקמח, חצי כוס שמן וחצי כוס יין לבן.
2 כשהבצק מוכן, עוטפים אותו בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך שעה.
להכנת המילוי:
מערבבים את הערמונים בקערה, מגרדים את השוקולד לבן, שוברים את אגוזי הלוז ומוסיפים קורט קינמון.
להכנת קצפת:
מקציפים את הריקוטה, תותים ושמנת מתוקה עד שמתקבלת קצפת עמידה.
להכנת הסיגרים:
מרדדים את הבצק במערוך וממלאים כל סיגר במילוי. מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק.
>> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה