עופיונים ממולאים בערמוניםמנה חגיגית ומלאת טעמים, עם דבש, סויה, ג'ינג'ר ויין אדום. להגיש על אורז ולהתענג![]()
צילום: Images Of Africa, GettyImages IL
|
המצרכים (6 מנות):
למשרה:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מערבים את חומרי המשרה, מושחים בתערובת את העופות- פנים וחוץ, ומשרים אותם בתערובת כשעה. 2 מחממים את תנור האפייה לחום של 200 מעלות. 3 הכנת המילוי: מחממים את השמן במחבת רחבה, כשהוא חם מטגנים בו את השום, הבצל, התימין, מלח ופלפל. מוסיפים את הערמונים לדקה של טיגון ויוצקים פנימה את היין. 4 מביאים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות. מוסיפים את פירורי הלחם חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש ומקררים מעט. 5 ממלאים את העופיונים בתערובת, מניחים אותם בתבנית התנור ומכניסים לתנור החם למשך 30-40 דקות, כשמידי פעם 'משקים' את העופיונים בנוזלים שבתבנית. ** אפשר להגיש עם אורז לבן.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|