המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:העוף: 1 בסיר רחב ועבה מסדרים חצי מכמות השומן וחצי מכמות עשבי התיבול. ממליחים ומפלפלים את כרעי העוף ומניחים מעל. 2 מכסים את הכרעיים במחצית עשבי התיבול הנותרים. 3 חותכים את הקישואים לחתיכות גדולות ומפזרים מסביב לעוף. 4 מוסיפים מים פושרים עד לכיסוי חצי מהעוף. מניחים על אש גבוהה. 5 לאחר כשעה קוצצים דק את השומן הנותר, מניחים בכלי נפרד ומטגנים על אש גבוהה. לאחר שהשומן מטוגן, מוסיפים לסיר ומכסים. 6 ממשיכים לבשל על אש גבוהה במשך שעה. הכוסמת: 1 מוסיפים לסיר את הכוסמת יחד עם 2 כוסות מים ומבשלים את הכוסמת עד לאידוי מוחלט של המים. 2 בסיר נפרד מחממים שמן זית ומטגנים את קוביות החצילים והקישואים. 3 מסננים את החצילים והקישואים מהשמן ומוסיפים לכוסמת יחד עם העגבניות. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|