1 מתחילים עם העוגות: מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 טוחנים דק במעבד מזון את השוקולד המריר עד לקבלת פירורים דקים. מערבלים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצה ומערבלים היטב.
3 מנפים לקערה נפרדת את הקמח, הקקאו ואבקת האפייה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר ומערבלים, מוסיפים גם את החלב ולבסוף את שבבי השוקולד וממשיכים לערבל רק עד לקבלת בלילה אחידה. במידת הצורך נעזרים במרית.
4 בעזרת כף קפיצית קטנה (או שתי כפות) מניחים כמויות קטנות של הבלילה במרווחים גדולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ-10 דקות, עד שהעוגות יציבות. מוציאים ומצננים לחלוטין.
5 המלית: מניחים את עוגיות האוראו בשקית אטומה, ושוברים בעזרת מערוך לשברים קטנים. מקציפים בקערת המיקסר את השמנת עם אבקת הסוכר לקצפת יציבה. מקפלים את שברי העוגיות לתוך הקצפת ומעבירים לשק זילוף עם צנתר בצורת כוכב.
6 הגאנאש: מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום. בסיר קטן מביאים את השמנת לרתיחה ויוצקים מיד על השוקולד. ממתינים דקה-שתיים ומערבבים היטב עד להמסה מלאה של השוקולד. מצננים מעט.
7 ההרכבה: מזלפים על מחצית מהעוגות את הקרם (ניתן לזלף כספירלה או כשושנים או בכל צורה אחרת).
8 על המחצית השנייה של העוגות מורחים שכבה דקה של גאנאש שוקולד. מכסים את העוגות עם הקרם בעוגות עם הגאנאש. מעטרים בשברי עוגות אוראו או במיני אוראו.
9 מאפשרים לטעמים להיספג מעט ומגישים כעבור כמה שעות. העוגות נשמרות בקירור בקופסה אטומה יומיים-שלושה.