המצרכים (6 מנות):לרוטב פירות היער
לפנה קוטה
אופן ההכנה:הרוטב: 1 מבשלים את כל המרכיבים יחד עד להמסת הסוכר. 2 טוחנים את כל המרכיבים ומעבירים במסננת צפופה על מנת לקבל רוטב במרקם חלק. הפנקוטה: 1 ממיסים בקערה (בן מארי, או אמבט אדים) את המרשמלו והשמנת (אפשר גם במיקרו, אבל בזהירות ולאט לאט). 2 מערבבים עד שהמרשמלו נמס לחלוטין ולא נותרים גושים בבלילה (יש להיזהר מחימום יתר כדי שלא יתפרק), ומורידים מהאש. 3 מוסיפים לבלילה את גרגירי הקינמון ומערבבים היטב. 4 יוצקים את התערובת לכוסות הגשה שקופות ומקררים לפחות 6 שעות. 5 מגישים ישירות מהמקרר עם רוטב פירות יער מלמעלה. *המתכון באדיבות שבוע גורמה של אתר rest, שיתקיים בתאריכים 21 באוגוסט עד 1 בספטמבר, ויציע ארוחה מלאה ב-79 שקלים במאות מסעדות ברחבי הארץ.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|