1 טוחנים את הבשר והשומן במטחנה יחד עם השום, הכוסברה והצ'ילי החריף. מוסיפים חצי כוס מים קרים, מלח, פלפל ואת גרגירי הכוסברה, הכמון ועלי הורדים.
2 מנקנקים עם המעיים ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית, 2 דקות מכל צד.
3 עוטפים את המוח בניילון נצמד ונייר כסף מבשלים כ-15 דקות במים רותחים.
4 מסננים, נותנים למוח להתקרר וחותכים לחמש פרוסות עבות.
5 צורבים עם מעט שמן זית במחבת חמה, דקה מכל צד, וסוחטים מעל מעט לימון.
6 בצלחת מניחים פרוסת מוח צרובה ומעליה שתי נקניקיות. מוסיפים גם רבע לימון, זרעי עגבנית שרי ושמן זית, ומגישים.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.